ARAMA
0
KATEGORİ




























FİYAT





TÜRKÇE

KURUMSAL

ÜRETİMDEN
MÜŞTERİLERİMİZE

Koska Helvacısının 1907 yılında Hacı Emin Bey tarafından Denizli’de ilk helvacı dükkanıyla temelleri atılıyor. Oğlu Hacı Halil İbrahim Adil Dindar önce Denizli’de sonra oğullarıyla İstanbul’da Beyazıt Koska semtinde baba mesleğini sürdürmeye başlıyor. Hacı Adil Bey’in vefatı ile üç oğlu 1980 yılında Koska Mahir A.Ş. ve Koska Merter iki ayrı şirket olarak faaliyetlerini sürdürmüşlerdir.
Bizler Koska Mahir A.Ş. olarak 3 ayrı fabrikada Koska markalı ürünleri üretmekte yurt içi ve dışı pazarlarda müşterilerine sunmaktayız. Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya Amerika, Avrupa ve Afrika ülkelerinde Koska Mahir A.Ş. ürünleri beğenilip talep görmekte ve satılmaktadır.
Modern Koska tesisleri gıda endüstrisinin en ileri teknolojileri ile çalışmaktadır. Koska lezzet yaratma yeteneğini çağın gelişen teknolojisi ile birleştirir.
Koska başarısının sırrı geleneksel Türk sanatının modern teknoloji ile uygulanmasında yatar. Bugünkü ustalar da onların ustaları da Koska’da yetişmiştir.Koska kalite ve lezzeti nesillerle yaşar.
Koska’da çekirdekten yetişen elemanların ürettiği mamuller modern sistemlerle ambalajlanır ve en sağlıklı bir şekilde müşterilere sunulur.
Koska Mahir A.Ş.’nin kendi mağazalarında, havalimanlarında Free Shop’larda ve turistik tesislerde, marketlerde Koska ürünleri bulunmaktadır.
Geçen nesiller gibi gelecek nesiller de sağlıklı Koska ürünleri ile büyüyecektir.
Koska Mahir Gıda A.Ş. ailesi olarak sevgi ve saygılarımızla…

KOSKA HELVACISI
 
HELAL GIDA POLİTİKASI

“Helva, Lokum, Krokan, Tahin-Pekmez, Ezme, Draje, Unlu Mamüller , Aromalı toz ” faaliyetlerini gerçekleştirirken, KOSKA Mahir Gıda San. Tic. A.Ş olarak HELAL Gıda Politikamız;

Gıda güvenliği, kalite kültürünü ve Helal Gıda üretimini ilke edinerek, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı ve en iyi şekilde karşılamak, memnuniyeti sağlamak, tüm çalışanlarımızın ortak çaba ve gayretleri ile sürekli güvenli ve kaliteli ürünler üretmek,
Ulusal ve uluslararası yasal ve mevzuat şartları ile Helal Gıda Yönetim Sistemi şartlarına uyarak, sistemin etkinliğini sürekli iyileştirmek,
Helal Gıda Yönetim Sistemleri Standartlarının sürekliliğini sağlamak için hedef ve planlarımızı kesintisiz uygulamak,
Gelişen teknolojiyi yakından takip edip, sektörde yüksek seviyede rekabet etmek ve pazar payımız arttırmak,
Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin her zaman yüksek standartlarda olması için değişen teknolojileri, iletişim araçlarını ve işletme kaynaklarını etkin bir biçimde kullanmak,
Sürekli eğitim yoluyla gelişimi ve yenilikçi düşünceyi arttırmak, takım ruhunu benimsemek, sorumluluk kazandırmak, insana ve çevreye duyarlılığı arttırmak,
Tüm bölümlerde işleyişi rutin olarak gözden geçirerek performansı yüksek seviyeye çekmek,
Girdi üründen son ürünün son tüketiciye ulaşıncaya kadar ki ürün zincirinin her aşamasını kontrol altında tutarak, problemleri ortaya çıkmadan önlemek ve ham maddeden itibaren helal kaynakları kullanarak üretim yapmak,
Çalışanlarımızın sağlığını, iş güvenliğini, bugününü ve yarınını güvence altına almak,
Doğal kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak ve ekolojik dengeye zarar vermemek için gerekli her türlü çevresel tedbirleri almak,
Ulusal ve Uluslararası; İnsan Haklarına Saygılı, Hukuk Kurallarına ve etik davranış kurallarına karşı sorumlulukların farkında olarak bu sistemi desteklemek ve sürekliğini sağlamaktır.